Politique d'expédition

ROMÂNIA

Costul de livrare pentru ROMÂNIA este de intre 23 lei. Comenzile cu o valoare mai mare de 450 Ron vor avea transport gratuit. În România, expediem prin DPD.

WORLDWIDE

Livrăm WORLDWIDE cu ajutorul firmelor de curierat rapid. Costurile vor fi calculate in  functie de destinatie.

Urmăriți comanda dvs. utilizand numărul AWB primit pe e-mail, folosind tracker-ul curierului.

Produsele de pe pagina www.luwa.ro au prețurile afișate fără costuri de livrare. După ce adăugați produsele în coș, pe pagina Coșul meu, in functie de suma cumparaturilor veți avea o taxă de livrare pentru comanda dumneavoastră.

Unele produse cu volum ridicat pot însemna taxe adiționale de transport, de care veți fi informat în cadrul procesului de comandă.

 

Cât va dura până să ajungă comanda mea?

Unele articolele nu sunt disponibile pe stoc imediat, pentru cele care sunt personalizate individual sunt necesare 10 - 15 zile lucrătoare pentru ca noi să le creăm în atelierul nostru.
Vă rugăm să adăugați 1-3 zile pentru expediere și să estimați data de expediere conform acestor informații. In cazul unei comenzi personalizate veti fi anuntat cate zile sunt necesare pana a intra in posesia produsului.

 

Locuiesc în afara UE. Mai trebuie să plătesc TVA?

Da. Prețul final de cumpărare pentru comenzile expediate în afara UE va fi calculat cu TVA locală la checkout. Vă rugăm să rețineți că taxele pentru țara dvs. vor fi aplicate și facturate separat de firma de curierat rapid.

 

Trebuie să plătesc taxe vamale și taxe în cazul în care comanda mea este expediată în afara UE?

Da, clientul este responsabil pentru toate taxele și taxele vamale aplicabile pentru comenzile expediate în afara UE. Aceasta va fi o taxă separată facturată de firma de curierat.

 

Cât sunt taxele vamale și taxele pentru comanda mea?

Politicile personalizate variază foarte mult între țări. Vă rugăm să contactați biroul vamal local pentru informații suplimentare. Pentru a vă asigura o livrare rapidă, orice taxe vamale și impozite impuse de guvernul dvs. vor fi plătite în numele dvs. de către firma de curierat și veți fi responsabil pentru aceste taxe. Veți primi o factură separată de la firma de curierat pentru orice taxe vamale și impozite aplicabile.

  1. Expediem cu firma de curierat rapid in afara tarii.

  2. Luwa.ro NU isi asuma riscul de transport.
  3. Marfa este în general gata de livrare în cel mult trei zile lucrătoare după ce ați plasat comanda. Cu excepția cazului în care se convine altfel, livrarea se va face în termen de 1 până la 5 zile lucrătoare calculate din momentul în care pleacă din depozitul nostru la adresa indicată de client în funcție de metoda de transport și de destinație.

  4. Clienții din țările terțe - Perioada de livrare către țările care impun taxe vamale este de 3 până la 10 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că suportati costurile pentru expedierea din depozitul nostru la domiciliul dvs., asigurarea mărfii și orice costuri pentru documente suplimentare. Prețurile produselor  NU includ toate taxele și impozitele, precum și TVA-UL românesc. Vă rugăm să rețineți că taxele vamale, taxele și taxele de manipulare pentru fiecare țară vor fi aplicate și facturate separat prin firma de curierat rapid. 

Vă rugăm să rețineți că taxele potențiale ale băncii străine trebuie suportate de dvs.