TERMENI SI CONDITII

Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate. Va recomandam sa cititi cu atentie toti termenii si conditiile in vederea folosirii site-ului in cele mai bune conditii.

PREZENTARE GENERALĂ 

Acest online shop este operat de Luwa design srl. De-a lungul site-ului, termenii „noi”, „noi” și „al nostru” se referă la Luwa design srl si  www.Luwa.ro . Luwa design srl oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs.-utilizatorul, condiționate de acceptarea dvs. de către toți termenii, condițiile, politicile și notificările enunțate aici. Vizitând site-ul nostru și / sau achiziționând ceva de la noi, abonandu-va la www.luwa.ro   sunteți de acord cu următorii termeni și condiții. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, fără limitare, furnizorilor, clienților, comercianților și / sau colaboratorilor de conținut.  Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a accesa sau utiliza www.luwa.ro  . Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord cu  acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa sau utiliza  anumite servicii ale online shop-ului www.luwa.ro  . Dacă acești Termeni și condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții.  Orice funcții sau tools noi care sunt adăugate in cadrul www.luwa.ro vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea de actualizări și / sau modificări pe www.luwa.ro . Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesul la www.luwa.ro  după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea de dv. a acestor modificări.  Magazinul nostru online www.luwa.ro nostru este găzduit pe Shopify Inc. Acesta ne oferă platforma de comerț electronic online care ne permite să vă vindem produsele noastre.

 

 1.   TERMENI DE MAGAZIN ONLINE  Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nici în folosirea site-ului www.luwa.ro  nu este permisa in alte scopuri decat cel de a achizitiona produsele disponibile sau de a verifica noutati ce tin de brandul LUWA DESIGN.  Nu trebuie să transmiteți virusi sau orice cod de natură distructivă.  Încălcarea  oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a serviciilor noastre catre dvs.  
 2.  CONDIȚII GENERALE  Ne rezervăm dreptul de a refuza oferirea serviciilor  către oricine din orice motiv, în orice moment.  Înțelegeți că informatiile dv. (fără a include informații despre cardul de credit), pot fi transferate necriptate și implică (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și a se adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul dv. de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.  Sunteți de acord să nu reproduceți, să nu copiați, să nu vindeți, să nu revindeți sau să nu exploatați portiuni ale site-ului www.luwa.ro , utilizarea site-ului sau accesul la site sau orice contact de pe site-ul web  fără permisiunea scrisă expresă a noastră .  Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse numai pentru comoditate și nu vor limita sau vor afecta în alt mod acești Termeni. Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informații generale și nu ar trebui să fie bazat pe sau utilizat ca bază unică pentru luarea deciziilor fără consultarea unor surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai oportune. Orice încredere în materialele de pe acest site este pe propria răspundere. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment si sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.  
 3.   Modificari PRETURI si Servicii: Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.  Avem libertatea de a utiliza orice preț (prețuri de testare) pentru sistemul de plată.  Avem libertatea de a anula orice comandă.  Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe serviciul de producere a obiectelor vestimentare sau orice parte sau conținut al site-ului www.luwa.ro  fără notificare.  Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de terți pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendarea sau întreruperea site-ului.
 4.   PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)  Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul shop-ului www.luwa.ro . Aceste produse pot avea cantități limitate și sunt supuse returnării sau schimbului numai în conformitate cu politica noastră de returnare.  Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișarea oricărei culori a monitorului computerului dvs. va fi corectă.  Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați să limităm vânzările produselor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse  pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare prealabilă, asadar va rugam insistent sa urmariti si sa luati la cunostinta toate aceste schimbari. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Nu garantăm că, calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau a altor materiale cumpărate sau obținute de dvs. prin shop-ul WWW.LUWA.RO  vă vor satisface 100% așteptările insa va garantam ca produsele noastre respecta toate normele de calitate din Romania.
 5.   EXACTITATEA FACTURĂRII ȘI INFORMAȚIILE DE CONT  Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la  noi pe shopul online, aducandu-va la cunostinta, prin metoda scrisa sau telefonica verbal , motivul refuzului sau cel al anularii comenzii. Anumite restricții de utilizare a shopului pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de expediere daca sesizam ca aceasta poate fi o frauda sau un abuz la adresa noastra. În cazul în care modificăm sau anulăm o comandă, va vom anunța  contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon, furnizate de dv. în momentul efectuării comenzii, asadar va rugam sa completati date reale pt. a putea fi contactat direct intr-o astfel de situatie. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, după opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, revânzători sau distribuitori sau par spam-uri.  Prin accesarea si agreerea termenilor si conditiilor de pe shop-ul online www.Luwa.ro sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte privind achiziția și contul pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru, sunteți de acord să vă actualizați imediat contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile de retur și să vă contactăm după cum este necesar.  Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați politica noastră de returnare.
 6.  Tools & LINKS-  Este posibil să vă oferim acces la linkurile unor terțe părți asupra cărora noi nici nu monitorizăm si nici nu avem vreun control sau intrare.  Acceptand termenii si conditiile noastre, sunteți de acord sa oferim acces la astfel de linkuri „așa cum este” și „în măsura în care sunt disponibile” fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel. Nu vom avea nicio răspundere care decurge din sau care se referă la utilizarea de către dvs. a linkurilor opționale ale terților.  Orice utilizare de către dvs. a linkurilor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propria răspundere și discreție și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizați și aprobați termenii în care linkurile va sunt furnizate de furnizorii terți relevanți.  De asemenea, în viitor, putem oferi noi servicii prin intermediul site-ului (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Aceste noi  servicii vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și condiții. 
 7.  Third party links:  Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul site-ului nostru www.luwa.ro  pot include materiale de la terți.  Linkurile către terțe părți de pe acest site vă pot direcționa către site-uri web terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere pentru orice materiale sau site-uri web terțe, sau pentru  servicii ale unor terțe părți.  Nu suntem răspunzători pentru orice daune sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web terțe. Vă rugăm să examinați cu atenție politicile și practicile tuturor terților pe care ii accesati și asigurați-vă că le înțelegeți  termenii si conditiile in totalitate înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile,  îngrijorările sau întrebările referitoare la produsele de la terțe părți vor trebui să fie direcționate către partile terte.
 8.  COMENTARIILE UTILIZATORULUI Feedback și ALTE TRIMITERI Dacă la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice (de exemplu, participări la concurs) sau fără o cerere de la noi, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau altfel (în mod colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim  comentariul pe care ni l-ați transmis, vom avea grija sa fiti mentionati cu numele daca specificati acest lucru. Nu avem și nu vom avea nicio obligație (1) să păstrăm orice comentarii în mod confidențial; (2)nu suntem obliogati să plătim despăgubiri pentru orice comentarii; sau (3) nu suntem obligati saraspundem la comentarii.  Este posibil, dar nu avem nicio obligație, să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm conținutul pe care îl considerăm, la propria noastră discreție, ilegal, ofensator, amenințător, calomniant, defăimător, pornografic, obscen sau în alt mod inacceptabil sau daca încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții. .  Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al unei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau altfel ilegale, abuzive sau obscene sau vor conține orice virus de calculator sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conex. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva decât dvs. sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice comentarii postate de dvs. sau de orice terță parte.  
 9.  INFORMAȚII PERSONALE  Trimiterea informațiilor dvs. personale catre magazin este guvernată de Politica noastră de confidențialitate.
 10.  ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI  Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de livrare a produselor, timpi de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație de pe siteul www.luwa.ro  sau de pe orice alt site asociat este inexactă în orice moment fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda dvs.) .  Nu ne asumăm nicio obligație de actualizare, modificare sau clarificare a informațiilor din acest site sau de pe orice site asociat, inclusiv, fără limitare, informații privind prețurile, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nici o dată specificată de actualizare sau reîmprospătare aplicată sau pe vreun site  conex nu ar trebui luată pentru a indica faptul că toate informațiile de pe acest site sau de pe orice site conex au fost modificate sau actualizate.    
 11.  UTILIZĂRI INTERZISE  În plus față de alte interdicții prevăzute în Termenii și condițiile, se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) să solicite altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalce orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) să hărțuiască, să abuzeze, să insulte, să rănească, să defăimeze, să calomnieze, să denigreze, să intimideze sau să discrimineze în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; (f) să transmită informații false sau înșelătoare; (g) să încărcați sau să transmiteți viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea online shop-ului www.luwa.ro  sau a oricărui site asociat, a altor site-uri  sau a Internetului; (h) pentru a colecta sau urmări informațiile personale ale altora; (i) la spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să ocolească caracteristicile de securitate ale site-ului curent sau ale oricărui site  asociat, alte site-uri web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a serviciilor shopului www.luwa.ro  pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.
 12.  DECLARAȚIE DE GARANȚIE; LIMITARE A RĂSPUNDERII  Nu garantăm, nu reprezentăm sau garantăm că utilizarea site-ului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.  Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea site-ului vor fi exacte sau fiabile.  Sunteți de acord că, din când în când, putem pune in stand by site-ul pe perioade nedeterminate de timp sau putem inchide site-ul în orice moment, fara notificari. Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de utilizare a site-ului este pe riscul dvs. exclusiv. Site-ul www.luwa.ro  și toate produsele și serviciile livrate către dvs. prin intermediul shop-ului nostru sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de noi) furnizate „așa cum este” și „așa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, fie expres, fie implicit, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de comercializare, calitate comercială, adecvare pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și non-încălcare.  În niciun caz, www.luwa.ro , LUWA DESIGN SRL, directorii noștri, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători pentru nici un prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice fel de direct, indirect, incidental, punitiv, special , sau daune consecutive de orice fel, inclusiv, fără limitare profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă sunt bazate pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau altfel din utilizarea de către dvs. a oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate utilizând site-ul www.luwa.ro  sau pentru orice altă reclamație legată în vreun fel de utilizarea site-ului www.luwa.ro  sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut, sau orice pierdere sau pagubă de orice fel suferită ca urmare a utilizării site-ului www.luwa.ro  sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus în alt mod prin intermediul online shop-ului, chiar dacă este informat despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege. 
 13.  ACORDURI:  Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să mențineți inofensiva LUWA DESIGN SRL ,filialele , afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații, inofensivi de orice cerere sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcute de orice terță parte din cauza sau care rezultă din încălcarea dvs. de către acești Termeni și condiții sau documentele pe care le încorporează prin referință, sau încălcarea de către dvs. a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.
 14.  RENUNTARE  În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată ilegală, nulă sau imposibilă, o astfel de prevedere va fi totuși aplicabilă în măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, iar partea neexecutabilă va fi considerată separată de acești Termeni și condiții. 
 15.  ÎNCETAREA OBLIGATIILOR Obligațiile și pasivele părților suportate înainte de data rezilierii vor supraviețui rezilierii prezentului acord în toate scopurile.  Acești Termeni și condiții sunt eficienți, cu excepția cazului în care și până când sunt reziliați de către dvs. sau de către noi. Puteți rezilia oricând acești Termeni și condiții, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.  Dacă, în opinia noastră exclusivă, nu reușiți sau suspectăm că nu ați respectat  termenii sau prevederile  acestor Termeni și condiții, putem, de asemenea, să denunțăm acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la și inclusiv data încetării; 
 16.  ÎNTREGUL ACORD  Neexercitarea sau aplicarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu va constitui o renunțare la acest drept sau prevedere.  Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau cu privire la site, constituie întregul acord și înțelegere între dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a siteului înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane. , fie oral, fie scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor).  Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate împotriva părții care a redactat.
 17.  MODIFICĂRI ALE TERMENILOR DE SERVICIU  Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină.  Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea dvs. continuă sau accesul la site-ul nostru  după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni și condiții reprezintă acceptarea acestor modificări.